(Видео) Вие копате јаглен, а тие носот, Дубиоза Колектив на протест со рударите во Сараево

Дубиоза Колектив им се приклучија на протестот на рударите во Сараево. Тие се собраа пред зградата на Федерацијата на Босна и Херцеговина, каде ги испејаа некои од нивните најголеми хитови. Од таму им испратија и порака до властите. „Додека ние копаме јаглен, тие ги копаат носевите во топлите канцеларии, рударите работата, Владата краде, рударите работа, … Continue reading (Видео) Вие копате јаглен, а тие носот, Дубиоза Колектив на протест со рударите во Сараево

Текстот (Видео) Вие копате јаглен, а тие носот, Дубиоза Колектив на протест со рударите во Сараево е превземен од Reporter.mk.