(Видео) Вработените од Театар „Комедија“ најавија бунт по одлуката за разрешување на Нора: Не се согласуваме Магдалена Ризова да биде директор

Дел од вработените во Театар Комедија најавија бунт по одлуката Нора Шаќири-Марковиќ да се разреши од местото в.д. директор на театарот. Тие во видео-порака велат дека не се согласуваат со одлуката на Министерството за култура нов директор да биде глумицата Магдалена Ризова Чернах. Вработените во театарот побараа наместо Ризова, на местото на Нора да се … Continue reading (Видео) Вработените од Театар „Комедија“ најавија бунт по одлуката за разрешување на Нора: Не се согласуваме Магдалена Ризова да биде директор

Текстот (Видео) Вработените од Театар „Комедија“ најавија бунт по одлуката за разрешување на Нора: Не се согласуваме Магдалена Ризова да биде директор е превземен од Reporter.mk.