(Видео) Врчак се врати на сцената по 15 години, објави заедничка песна со ДНК

По цели 15 години Раде Врчаковски-Врчак и официјално се „врати“ на македонската музичка сцена. Заедно со ДНК ја објави песната „Посреќна“, а публиката веќе коментира …

(Видео) Врчак се врати на сцената по 15 години, објави заедничка песна со ДНК Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Врчак се врати на сцената по 15 години, објави заедничка песна со ДНК е превземен од Reporter.mk.