(Видео) Време за плачење- Игор се потсети на починатиот Зеко

Актерот Игор Џамбазов кој веќе некое време е во Дојран, се прсети на позната песна „Време за плачење’, која ја отпеа на Макфест во  1993 година. Тој третата награда му ја поклони  на тогашниот претседател Кро Глигоров. Песната во видеото кое го сподели ја  пее заедно со, сега веќе, починат другар Горан Атанасов-Зеко. За потсетување, во 90-тите години Игор, Пиже и Зеко беа „Хавана бенд“, а зад нив се  многу дружби, како и популарните „Шток ми бејбе“, „Дај ми жити се“, „Нема спас“. Зеко лани почина на 57 години по кратко боледување. Тој беше еден од скопските урбани ликови, некогашен пејач и поранешен угостител.

(Видео) Игор и Пиже ја расположија сопругата на починатиот Зеко

Текстот (Видео) Време за плачење- Игор се потсети на починатиот Зеко е превземен од Reporter.mk.