(Видео) За 10 минути Грашо наплати 2.000 илјади евра на свадбата на Дарко Лазиќ

Петар Грашо пред неколку дена беше специјален гостин на свадбата на пејачот Дарко Лазиќ и за првиот танц ја отпеа песната „Јел ти река ко“. …

(Видео) За 10 минути Грашо наплати 2.000 илјади евра на свадбата на Дарко Лазиќ Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) За 10 минути Грашо наплати 2.000 илјади евра на свадбата на Дарко Лазиќ е превземен од Reporter.mk.