(Видео) Згодни Бугарки за помирување: „Јовано Јованке“ доби нова верзија од Александар и Дац

Александар Митевски и Драган Спасов – Дац направија нова верзија на песната „Јовано Јованке“, заедно со гудачкиот квартет „Дестини“ од Бугарија. Песната ја промовираат со пораката „Љубов без граници“. И девојките од „Дестини“ на нивната фан-страница оставија слична порака: „Ѝ кажавме да на љубовта“. Песната за еден ден има над 10 илјади прегледи. „Со згодни … Continue reading (Видео) Згодни Бугарки за помирување: „Јовано Јованке“ доби нова верзија од Александар и Дац

Текстот (Видео) Згодни Бугарки за помирување: „Јовано Јованке“ доби нова верзија од Александар и Дац е превземен од Reporter.mk.