(Видео) Зуица Лазова ја испеа „Земјо мила“: Ова е убава можност песната да ја засакаат и помладите генерации

Претпоследната нумера од проектот „Македонијо во срце те носиме“, е во изведба на Зуица Лазова, а станува збор за безвременска „Земјо мила“. Оригиналната верзија на …

(Видео) Зуица Лазова ја испеа „Земјо мила“: Ова е убава можност песната да ја засакаат и помладите генерации Прочитај повеќе »

Текстот (Видео) Зуица Лазова ја испеа „Земјо мила“: Ова е убава можност песната да ја засакаат и помладите генерации е превземен од Reporter.mk.