Викторија Бекам шик во Париз

Додека нејзините колешки од “Сајс грлс“, се подготвуваат за  враќањето на сцената, Викторија Бекам е на работа во Париз.

44-годишната дизајнерка беше фотографирана во модерно издание за време на пристигнувањето во француската метропола. Црвената облека е од нејзиното ателје, обувките се со потпис на Маноло Бланик, а очилата на Селин. Бекам, секогаш е шик, пишуваат медиумите и ретко кога греши во модните комбинации.

Текстот Викторија Бекам шик во Париз е превземен од Reporter.mk.