Вилијам и Кејт криеле од Џорџ дека еден ден ќе стане крал

Принцот Вилијам и неговата сопруга Кејт Мидлтон, криеле од нивниот прв син, принцот Џорџ, дека тој еден ден ќе стане крал. Кралската двојка не му ја кажале вистината, затоа што сакале тој да има колку е можно повеќе нормално детство. Тие не сакале нивниот син уште од мал да се носи со притисокот на јавноста … Continue reading Вилијам и Кејт криеле од Џорџ дека еден ден ќе стане крал

Текстот Вилијам и Кејт криеле од Џорџ дека еден ден ќе стане крал е превземен од Reporter.mk.