„Вилијам нема да зборува со Хари додека не се извини за нападите“, велат кралски експерти

Принцот Хари ја посети Велика Британија по веста дека на кралот Чарлс му бил дијагностициран рак. Имал средба со својот татко која траела само 45 …

„Вилијам нема да зборува со Хари додека не се извини за нападите“, велат кралски експерти Прочитај повеќе »

Текстот „Вилијам нема да зборува со Хари додека не се извини за нападите“, велат кралски експерти е превземен од Reporter.mk.