Вистинско музичко цунами на Јелена Розга во Скопје

Сабота 10 февруари е датумот и денот резервиран за најголемиот аудиовизуелен настан во месецот на љубовта и виното – концертот на најголемата музичка ѕвезда во …

Вистинско музичко цунами на Јелена Розга во Скопје Прочитај повеќе »

Текстот Вистинско музичко цунами на Јелена Розга во Скопје е превземен од Reporter.mk.