Влада Урошевиќ ќе ја чита својата поезија на настан во Скопје

Годинешниот добитник на Златниот венец на Струшките вечери на поезијата, Влада Урошевиќ, ќе ја чита својата поезија в среда во Аулата на Филолошкиот факултет „Блаже …

Влада Урошевиќ ќе ја чита својата поезија на настан во Скопје Прочитај повеќе »

Текстот Влада Урошевиќ ќе ја чита својата поезија на настан во Скопје е превземен од Reporter.mk.