Влатко Стефановски ѕвезда на Д- фест

Легндарниот гитарист Влатко Стефановски летово првпат ќе настапи пред во Дојран со акустичен концерт. Неговиот настап е во рамките на Д фсетивалот, кој и ова лето ќе понуди топ забва за љуботелите на музиката.

Текстот Влатко Стефановски ѕвезда на Д- фест е превземен од Reporter.mk.