Влатко Стефановски првпат објави дека се дружел со принцот Чарлс

Виртуозот на гитара, Влатко Стефановски откри дека пред 22 години се запознал со принцот Чарлс во Скопје. Тој сега првпат ги објави фотките кои се направени во хотелот „Континентал“, на коктелот што бил организиран во чест на принцот. Влатко вели дека конечно ја изгледал серијата „Круна“, која е посветена на британското кралско семејство, и дека … Continue reading Влатко Стефановски првпат објави дека се дружел со принцот Чарлс

Текстот Влатко Стефановски првпат објави дека се дружел со принцот Чарлс е превземен од Reporter.mk.