Влатко Стефановски слави 50 години кариера

Влатко Стефановски, композитор, текстописец, пејач, автор на применета музика за филмови и театарски претстави, годинава прославува јубилеј – 50 години успешна кариера. Во сабота на …

Влатко Стефановски слави 50 години кариера Прочитај повеќе »

Текстот Влатко Стефановски слави 50 години кариера е превземен од Reporter.mk.