Влатко Стефановски Трио ќе има концерт во Гостивар

Во Центарот за култура „АСНОМ“ во Гостивар, вечерва ќе настапи Влатко Стефановски Трио. Концертот е во знак на одбележување на државниот празник „8 Септември“ и …

Влатко Стефановски Трио ќе има концерт во Гостивар Прочитај повеќе »

Текстот Влатко Стефановски Трио ќе има концерт во Гостивар е превземен од Reporter.mk.