„Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика“: промоција на винил-изданието „Поп-култура“

Утревечер, 29 март, во 19 часот, во Eдукативниот културен центар „Лабораториум“, ќе се одржи промоција на првата винил-компилација посветена на современата поп-продукција од млади македонски …

„Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика“: промоција на винил-изданието „Поп-култура“ Прочитај повеќе »

Текстот „Во чест на Мирко Попов ја славиме македонската музика“: промоција на винил-изданието „Поп-култура“ е превземен од Reporter.mk.