Во поплавениот МНТ нема ајкула, туку Сашко Коцев плива грбно, а министерката сака да се фотографира со перката: помина уште една „Златна бубамара“

Со мотото „Да ги наполниме батериите на евтина струја“, вчера се одржа 26. „Златна бубамара на популарноста“. И ова беше доволна причина повторно да се соберат на …

Во поплавениот МНТ нема ајкула, туку Сашко Коцев плива грбно, а министерката сака да се фотографира со перката: помина уште една „Златна бубамара“ Прочитај повеќе »

Текстот Во поплавениот МНТ нема ајкула, туку Сашко Коцев плива грбно, а министерката сака да се фотографира со перката: помина уште една „Златна бубамара“ е превземен од Reporter.mk.