Вработен на кралскиот двор со години ја крадел кралицата па препродавал на И-беј

Адамо Канто, долгогодишен вработен во британскиот кралски двор, призна дека крадел лични предмети од кралицата Елизабета и нејзиното семејство, па ги продавал на И-беј. Тој на И-беј понудил 37 предмети, а кражбите ги извршил меѓу ноември 2019 и август 2020 година, пренесе Би-би-си. Украдените предмети полицијата ги нашла во собата на Канто во кралската палата. … Continue reading Вработен на кралскиот двор со години ја крадел кралицата па препродавал на И-беј

Текстот Вработен на кралскиот двор со години ја крадел кралицата па препродавал на И-беј е превземен од Reporter.mk.