Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија

По распродавањето на првиот концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ по повод 20 години од издавањето на aлбумот ,,Трета мајка”, закажан и втор концерт …

Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија Прочитај повеќе »

Текстот Втор концерт на Влатко Стефановски и Мирослав Тадиќ во Македонската филхармонија е превземен од Reporter.mk.