Вучиќ: На Европско навивавме за Македонија, сега на Светско очекувам Македонците да скокаат за Србија

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ очекува голема поддршка од Македонците за Србија на Мундијалот во Катар. Вечерва со почеток од 20:00 часот го играат првиот натпревар против Бразил, а Вучиќ верува дека најголемиот дел од Македонците ќе навиваат за Србија. „Верувам дека и браќата Македонци, односно најголемиот дел на Македонија, ќе навиваат за Србија, како … Continue reading Вучиќ: На Европско навивавме за Македонија, сега на Светско очекувам Македонците да скокаат за Србија

Текстот Вучиќ: На Европско навивавме за Македонија, сега на Светско очекувам Македонците да скокаат за Србија е превземен од Reporter.mk.