За да го посети својот татко, принцот Хари ќе мора да испрати формално барање до кралското семејство

Странските медиуми открија дека неодамнешната посета на Обединетото Кралство на принцот Хари завршила неславно, бидејќи кралското семејство, предводено од неговиот татко, кралот Чарлс Трети, му …

За да го посети својот татко, принцот Хари ќе мора да испрати формално барање до кралското семејство Прочитај повеќе »

Текстот За да го посети својот татко, принцот Хари ќе мора да испрати формално барање до кралското семејство е превземен од Reporter.mk.