За послушноста – изложба на скулптури на Перо Кованцалиев

Во Музеј галеријата во Кавадарци синоќа беше отворена изложбата на скулптури насловена „За послушноста” од академскиот ликовен уметник – вајар Перо Кованцалиев. Изложбата се состои …

За послушноста – изложба на скулптури на Перо Кованцалиев Прочитај повеќе »

Текстот За послушноста – изложба на скулптури на Перо Кованцалиев е превземен од Reporter.mk.