За Toyota Hilux се вели дека е неуништлива. Ова видео е доказ за тоа! / ВИДЕО

Доколку некогаш сте го гледале видеото од Top Gear за тест на издржливост на Hilux и сте помислиле дека е само добра реклама, ова видео можеби ќе ве разувери

The post За Toyota Hilux се вели дека е неуништлива. Ова видео е доказ за тоа! / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.