„Заедно со моите најдобри другарки“, Ѓоко Танески се дружеше со ќерките

Пејачот Ѓоко Танески убавото време во Охрид го искористи да се подружи со неговите две ќерки Анастасија и Михаела. „Со моите најдобри другарки“, напиѓа Танески. Познатиот музичар ги изненади фановите, затоа што тој ретко објавува фотографии од неговите ќерки. Фановите ги пофалија и му порачаа дека Анастасија и Михаела многу наликуваат на него. Пејачот е … Continue reading „Заедно со моите најдобри другарки“, Ѓоко Танески се дружеше со ќерките

Текстот „Заедно со моите најдобри другарки“, Ѓоко Танески се дружеше со ќерките е превземен од Reporter.mk.