Зафирчев: Мето Јовановски беше скромен во приватноста, а жив оган на сцената

Актерот Васил Зафирчев во емотивен статус на социјалните мрежи се збогува со бардот на македонскиот театар, Мето Јовановски. Зафирчев кој Јовановски го опишува не само …

Зафирчев: Мето Јовановски беше скромен во приватноста, а жив оган на сцената Прочитај повеќе »

Текстот Зафирчев: Мето Јовановски беше скромен во приватноста, а жив оган на сцената е превземен од Reporter.mk.