Заради девојката или клубот, Кристијан Дисингер останува во “Вардар“

Кристијан Дисингер беше еден од првите што најавија заминување од Вардар поради финансиските проблеми на македонскиот ракометен клуб. Сепак, германскиот бек на крајот ги прифати условите што му беа понудени од новиот претседател Михајло Михајловски, и потпиша  нов едногододишен договор . Тој рекол дека иако можел да замине уште во февруари,  решил да останам и … Continue reading Заради девојката или клубот, Кристијан Дисингер останува во “Вардар“

Текстот Заради девојката или клубот, Кристијан Дисингер останува во “Вардар“ е превземен од Reporter.mk.