Здрвко Чолиќ и пееше за роденден на Катарина Ивановска

Топ-моделот Катарина Ивановска наполни 35 години. Овој пат роденденската журка беше во Хрватска во Пула, каде таа веќе неколку дена е на одмор во друштво со …

Здрвко Чолиќ и пееше за роденден на Катарина Ивановска Прочитај повеќе »

Текстот Здрвко Чолиќ и пееше за роденден на Катарина Ивановска е превземен од Reporter.mk.