ЗЏМ свири „Леб и сол“ – концерт со биг-бенд изведби на композициите на македонските музички великани

На 9 декември, со почеток од 20 часот, во салата на Национаната опера и балет, ќе се одржи концертот на ЗЏМ Биг Бендот насловен „ЗЏМ …

ЗЏМ свири „Леб и сол“ – концерт со биг-бенд изведби на композициите на македонските музички великани Прочитај повеќе »

Текстот ЗЏМ свири „Леб и сол“ – концерт со биг-бенд изведби на композициите на македонските музички великани е превземен од Reporter.mk.