„Зелениот пекол“ не простува – Нирнбургринг со дожд не е за секого / ВИДЕО

Познатиот Нирбургринг, кој често е отворен за јавноста, е главно место за собирање на вљубениците во брзо возење, а кои сакаат да се пробаат на тркачка патека

The post „Зелениот пекол“ не простува – Нирнбургринг со дожд не е за секого / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.