Зелено е во мода, докторката Цули избра елегантен фустан за Светскиот ден на здравјето

По повод одбележувањето на Светскиот ден на здравјето, 7, април, беше презентирано целосно реновираното Одделение за онкологија на Клиниката за детски болести во Скопје, со кого раководи директорката д-р Аспазија Софијанова. На настанот, таа носеше смарагдно зелен фустан на преклоп со елегантна линија и должина под колената, изработен од домашниот моден бренд Елена Лука. А својот … Continue reading Зелено е во мода, докторката Цули избра елегантен фустан за Светскиот ден на здравјето

Текстот Зелено е во мода, докторката Цули избра елегантен фустан за Светскиот ден на здравјето е превземен од Reporter.mk.