Земјоделката Ременски: Микс од три сорти домати исти како маицата и лакот

Професорката Фросина Ременски, објави земјоделска фотографија, на која носи домати рака. Доматите совршено и одговараат и со маицата и со лакот на ноктите. Се на …

Земјоделката Ременски: Микс од три сорти домати исти како маицата и лакот Прочитај повеќе »

Текстот Земјоделката Ременски: Микс од три сорти домати исти како маицата и лакот е превземен од Reporter.mk.