Жељко Бебек прослави 20 годишнина од бракот со Ружица, која е 34 години помлада од него

Жељко Бебек ја прослави 20-годишнината од бракот со 34-години помладата сопруга Ружица. По тој повод ѝ посвети емотивна објава на Фејсбук.  „Среќна 20-годишнина, љубов. Ви благодариме на сите за прекрасните честитки и убави желби“, напиша Бебек со неколку фотографии од прославата, а најмногу внимание привлече фотографијата од свадбата. За потсетување, парот се венчаше во 2002 … Continue reading Жељко Бебек прослави 20 годишнина од бракот со Ружица, која е 34 години помлада од него

Текстот Жељко Бебек прослави 20 годишнина од бракот со Ружица, која е 34 години помлада од него е превземен од Reporter.mk.