Жителите на Париз бесни поради серијата на Нетфликс, се појавија графити: „Емили не е добредојдена овде“

Многу фанови беа воодушевени од веста дека четвртата сезона на популарната серија на Нетфликс, „Емили во Париз“ е во продукција – но не и жителите …

Жителите на Париз бесни поради серијата на Нетфликс, се појавија графити: „Емили не е добредојдена овде“ Прочитај повеќе »

Текстот Жителите на Париз бесни поради серијата на Нетфликс, се појавија графити: „Емили не е добредојдена овде“ е превземен од Reporter.mk.