Зимски карамбол на тркала: Заледени патишта и автомобили не одат заедно! / ВИДЕО

Зимските услови може да бидат многу тешки за возење автомобил. Постојат ситуации кога движењето на автомобилот е речиси невозможно

The post Зимски карамбол на тркала: Заледени патишта и автомобили не одат заедно! / ВИДЕО appeared first on ДодајГас.мк.