Албанскиот терорист кој го изврши нападот во Виена, имал конкретна мета: Откриени нови детали од истрагата

Терористот, кој на 2. ноември во Виена, уби четворица и повреди повеќе од дваесетина лица, имал конкретна мета, но и соучесници, покажува истрагата, која сè уште е во тек. Австријанецот со македонско-албанско потекло, Кујтим Фејзулај, кој вооружен влезе во центарот на градот, па почна да пука на луѓето на улиците, на почетокот се претпоставуваше дека … Continue reading Албанскиот терорист кој го изврши нападот во Виена, имал конкретна мета: Откриени нови детали од истрагата

Текстот Албанскиот терорист кој го изврши нападот во Виена, имал конкретна мета: Откриени нови детали од истрагата е превземен од Reporter.mk.