Америка развива биолошко оружје низ лабораториите во светот, обвинува секретарот на Советот за безбедност на Русија, Николај Патрушев

Русија има сериозна причина да верува дека во биолошките лаборатории кои се појавиле ширум светот и кои се под контрола на Америка, се работи на биолошко оружје. Ова го истакнал секретарот на Советот за безбедност на Русија, Николај Патрушев. Тој во интервју за „Комерсант“, изјавил дека тие лаборатории главно се појавуваат во близина на границата … Continue reading Америка развива биолошко оружје низ лабораториите во светот, обвинува секретарот на Советот за безбедност на Русија, Николај Патрушев

Текстот Америка развива биолошко оружје низ лабораториите во светот, обвинува секретарот на Советот за безбедност на Русија, Николај Патрушев е превземен од Reporter.mk.