Бил Гејтс со нови прогнози за тоа што ќе следи по пандемијата со коронавирус

Американскиот милијадер Бил Гејтс, се произнесе со свои нови прогнози, за тоа што ќе следи по завршувањето на пандемијата со коронавирусот, пренесуваат светските медиуми. Тој за „Бизнис инсајдер“, изјавил дека по пандемијата, ќе има 30% помалку канцелариска работа. „По завршувањето на пандемијата со коронавирус, ќе има 50% помалку службени патувања, отколку што имаше пред ковид … Continue reading Бил Гејтс со нови прогнози за тоа што ќе следи по пандемијата со коронавирус

Текстот Бил Гејтс со нови прогнози за тоа што ќе следи по пандемијата со коронавирус е превземен од Reporter.mk.