Близнаците милијардери во центарот на аферата што ја разниша цела Британија, семејните мрачни тајни испливаа во јавност

Аферата со прислушкување во која се вмешани двајцата браќа близнаци, 85-годишниот Фредерик и Дејвид Баркли, деновиве ја потресе Британија. Во прашање е семејството на неразделните браќа близнаци милијардери, но и бизнисмени од Катар кои се вмешани во скандал тежок 7 милијарди фунти. Фредерик и Дејвид се сопственици на британски „Телеграф“, онлајн малопродажниот сервис The Very … Continue reading Близнаците милијардери во центарот на аферата што ја разниша цела Британија, семејните мрачни тајни испливаа во јавност

Текстот Близнаците милијардери во центарот на аферата што ја разниша цела Британија, семејните мрачни тајни испливаа во јавност е превземен од Reporter.mk.