Човекот одговорен за експлозијата во Бејрут, бродот кој го уништи градот бил во бугарска сопственост

Игор Гречушкин, руски државјанин со наводно престојувалиште на Кипар, е сопственикот на бродот кој го пренесувал опасниот товар, кој експлодира и предизвика огромна штета во Бејрут. Гречушкин се сомничи за предизвикување на разорната експлозија во пристаништето на Бејрут. Тој е откриен на Кинпар, а портпаролот на полицијата Христос Андреу изјавил дека Гречушкин бил лоциран во … Continue reading Човекот одговорен за експлозијата во Бејрут, бродот кој го уништи градот бил во бугарска сопственост

Текстот Човекот одговорен за експлозијата во Бејрут, бродот кој го уништи градот бил во бугарска сопственост е превземен од Reporter.mk.