Доналд Трамп имал оргија со проститутки, кои уринирале по него, британски агент тврди дека ја поседува снимката

Поранешниот британски шпион и агент на МИ6, Кристофес Стил, тврди дека поседува снимка од поранешниот американски претседател, Доналд Трамп, како има оргија со проститутки. Трамп во Москва имал оргија со неколку проститутки, а Стил навел дека тие и уринирале по него. Британскиот разузнавач тврди дека снимката од тие забави, цело време биле во рацете на руски … Continue reading Доналд Трамп имал оргија со проститутки, кои уринирале по него, британски агент тврди дека ја поседува снимката

Текстот Доналд Трамп имал оргија со проститутки, кои уринирале по него, британски агент тврди дека ја поседува снимката е превземен од Reporter.mk.