Доналд Трамп ја темпира вакцината за пред 3-ти ноември за да може да победи на изборите

Американскиот претседател Доналд Трамп, ја темпира вакцината против опасниот коронавирус,до 3-ти ноември, сè со цел да може да победи на пресотјните претседателски избори, сметаат некои теоретичари на заговор. Тие велат дека тој сака да победи на изборите по секоја цена. Трамп изјави дека постои можност вакцината против вирусот корона да биде готова околу 3 ноември, … Continue reading Доналд Трамп ја темпира вакцината за пред 3-ти ноември за да може да победи на изборите

Текстот Доналд Трамп ја темпира вакцината за пред 3-ти ноември за да може да победи на изборите е превземен од Reporter.mk.