Финансиерот на Џефри Епштајн починал под мистериозни околности

Гислејн Роберт Максвел, човекот за кого се верува дека го финансирал поранешниот милијардер и осуден педофил Џефри Епштајн, починал под мистериозни околности пред речиси две децении. Роберт во 1991 умрел под мистериозни околности откако наводно украл стотина милиони фунти од сопствениот пензиски фонд во Велика Британија. Мистеријата ја открил поранешен близок соработник и пријател на … Continue reading Финансиерот на Џефри Епштајн починал под мистериозни околности

Текстот Финансиерот на Џефри Епштајн починал под мистериозни околности е превземен од Reporter.mk.