Французинот Жил Симон откри американски заговор против Новак Ѓоковиќ

Некогашнот шести тенисер на светот, Французинот Жил Симон, застана во одбрана на Новак Ѓоковиќ по бруталните напади од делот на светската јавност поради туринирот Адриа Тур. Тој смета дека зад нападите на Новак Ѓоковиќ се крие американски интерес. Симон во интервју за специјализираниот портал Tennis break news, обајснил зошто многумина не го сакаат Новак Ѓоковиќ. … Continue reading Французинот Жил Симон откри американски заговор против Новак Ѓоковиќ

Текстот Французинот Жил Симон откри американски заговор против Новак Ѓоковиќ е превземен од Reporter.mk.