Германски лекар убил пациенти заболени од корона, сакал да го поштеди семејството од понатамошно патење

Германски лекар убил пациенти заболени од корона, сакал да ги поштеди нив и нивните семејства од понатамошно патење, пренесува српски Курир, повикувајќи се на германските медиуми. Германската полиција денеска соопштила дека е отворена истрага против доктор во Есен, кој е осомничен дека со смртоносна инекција убил двајца пациенти, кои биле тешко заболени од короанвирус. Во … Continue reading Германски лекар убил пациенти заболени од корона, сакал да го поштеди семејството од понатамошно патење

Текстот Германски лекар убил пациенти заболени од корона, сакал да го поштеди семејството од понатамошно патење е превземен од Reporter.mk.