„Гугл“ знае колку време ќе трае пандемијата со коронавирусот

Главните извршни директори од компанијата „Гугл“ на сите свои вработени им наложиле дека работата од дома ќе продолжи најмалку уште една година, па оттука голем број теоретичари на заговор сметаат дека извршните директори имаат информации уште колку долго ќе трае пандемијата. Претходно, главните извршни директори донеле одлука вработените да работат од дома до крајот на … Continue reading „Гугл“ знае колку време ќе трае пандемијата со коронавирусот

Текстот „Гугл“ знае колку време ќе трае пандемијата со коронавирусот е превземен од Reporter.mk.