Хакери јавно објавиле лични податоци на корисници на „Фејсбук“, меѓу нив и бројот на Цукенберг

Хакери објавиле на интернет лични податоци на 553 милиони корисници на „Фејсбук“, а меѓу нив се нашил и бројот од приватниот мобилен на основачот на компанијата Марк Цукенберг. Како што пренесува „Дејли мејл“, името на Цукенберг, локацијата и податоците за брачниот статус, датумот на раѓање и неговото ИД корисничко име на „Фејсбук“, се нашле меѓу … Continue reading Хакери јавно објавиле лични податоци на корисници на „Фејсбук“, меѓу нив и бројот на Цукенберг

Текстот Хакери јавно објавиле лични податоци на корисници на „Фејсбук“, меѓу нив и бројот на Цукенберг е превземен од Reporter.mk.