Иако најмногу заработија од короната, тие немаат никаква врска со нејзиното ширење

Ако се тргне од теоријата на загворо според која коронавирусот е измислен од некој за да заработи, тогаш истиот од лабораторија го пуштил Џеф Безос, а не Бил Гејтс, затоа што пандемијата Ковид 19 и тоа како имала позитивно финансиско влијание врз компанијата „Амазон“. Од почетокот на годината, акциите на „Амазон“ скокнале за околу 70%, … Continue reading Иако најмногу заработија од короната, тие немаат никаква врска со нејзиното ширење

Текстот Иако најмногу заработија од короната, тие немаат никаква врска со нејзиното ширење е превземен од Reporter.mk.