Нови докази за изборната кражба во САД, Доналд Трамп објави како биле пумпани гласови за Џо Бајден

Доналд Трамп изнесе нови наводи кои одат во негова корист и во прилог на неговата теорија за неправилностите кои се случија по изборите на 3. ноември, поврзувајќи и пренесувајќи низа на соопштенија на аналитичарот на податоци Џастин Јарт, Во нив се зборува за големо, нагло, зголемување на гласовите во корист на Џо Бајден, кое се … Continue reading Нови докази за изборната кражба во САД, Доналд Трамп објави како биле пумпани гласови за Џо Бајден

Текстот Нови докази за изборната кражба во САД, Доналд Трамп објави како биле пумпани гласови за Џо Бајден е превземен од Reporter.mk.