Планот на Илуминатите од 1922 година е Европа да исчезне

Никогаш во историјата луѓето не ја прифатиле својата политичка и културна пропаст, како што тоа денеска го прават Европа, Северна Америка и Австралија пишува henrymakow.com.

Системот вешто ги прикрива причините за масовните миграции, кои ни се претставуваат како неизбежни. Но овој навидум спонтан феномен, всушност претставува долгорочен план за уништување на европскиот континент.

Еден од првите зачетоци на тој процес е човекот кој ја основал Европската унија. Неговото име е Ричард Куденхове Калерги. Неговиот татко Хенрих Калегри бил австриски дипломат, а неговата мајка е Јапонката Мицу Аојама.

Во 1922 година основал движење во Виена, чија цел била да се создаде Нов светски поредок. Вавкиот нов поредок требало да биде заснован на федерација на нации предводени од САД. Европската интеграција требало да биде првиот чекор во создавање на светска влада.

Поради подемот на фашизмот во Европа, движњето било замрзнато, но по Втората светска војна, благодарение на Винстон Черчил, еврејската масонска ложа и весниците како Њујорк Тајмс, овој план прифатен од страна на владите на САД. ЦИА подоцна се погрижила ваквото движењ да заврши.

Калерги во својата книга „Praktischer Idealismus“ укажал на тоа дека жителите на идните „Обединети држави на Европа“, ќе бидат производ на мешавини. Тој јасно наведува дека народите на Европа треба да се мешаат со Азиците и обоените раси, создавајќи мултинационално стадо на еднакви личности, кои елитата може лесно да ги контролира.

Калерги ја елиминирал националноста и самоопределувањето со помош на етничките сепаратистички движења и масовната миграција. За да елитата може да ја контролира Европа, луѓето ќе мораат да бидат претворени во една хомогена раса.

„Луѓето во иднината ќе бидат мешана раса. Расите и класата на денешницата целосно ќе исчезне поради елиминација на времето, просторот и предрасудите. Хомогената еуроазиска-негроидна раса, ќе биде слична на онаа на Египјаните“, напишал Калерги.

Иако името на Калерги не се споменува во ниту еден учебник, неговата идеја претставува водечки принцип на Европската унија. Верувањето дека народите на Европа треба да се мешаат со Африканците и Азијантите за да се уништи нашиот идентитет и да се создаде мешана раса, е основа на сите закони кои имаат за цел да го заштитат малцинството. Не поради хуманитарни причини, туку поради директивата која ја наметнува немилосрдниот режим, кој управува со најголемиот геноцид во историјата.

„Европска награда Куденхове Калерги“ се доделува секоја година на оние Европјани, кои успеале да го унапредат овој план. Меѓу наградените се и Ангела Меркел и Херман ван Ромпој.

Наметнувањето на геноцидот исто така е основа на постојаните жалби на Обединетите народи по кои треба да се прифатат милиони имигранти за да се реши нискиот наталитет во ЕУ. Според извештајот од јануари 2000 година, на Европа и биле потребни 159 милиони мигранти до 2015 година.

Се наметнува прашањето како некој успеал да го процени овој број, со толкава прецизност, ако истиот не бил однапред смислен? Сигурно постојат мерки за подигање на наталитетот, со поддржување на семејствата без потреба за доселување на мигрантите. Јасно е дека странските гени не допринесуваат за заштита на генетското наследство, туку напротив за негово исчезнување. Целта на овие мерки е да луѓето целосно се изобличат и да станат луѓе без национална, историска и културна кохезија. Ако се погледне наоколу ваквиот план може да се забележи дека на големо се остварува. Секојдневно се гледа како Европа се спојува со Третиот свет. Секоја година има над илјада мешани бракови. На овој начин Европјаните се одрекуваат од своето потекло и својот национален, расен и културен идентитет.